Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumtilburg.nl


  Mediums paranormale advieslijn in Tilburg.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Bob
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumtilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Bob
  Ervaring met medium Bob
  Straight to the point. Heeft echt een gave en zegt in 3.5 seconde wat er zal gebeuren. Wauw. Nog steeds perplexet.




Ervaring van Nunu met medium Bob   Ervaring van Nunu met medium Bob   Ervaring van Nunu geplaatst op 21 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bob  


Ervaringen van bezoekers met medium Bob
  Ervaring met medium Bob
  Wauw. No nonsense. En gelijk terzake zonder omwegen. Je bent helder en direct. Bedankt.




Ervaring van Yvonne met medium Bob   Ervaring van Yvonne met medium Bob   Ervaring van Yvonne geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bob  


Ervaringen van bezoekers met medium Bob
  Ervaring met medium Bob
  Wist me te zeggen dat hij deze week nog contact opnam. Ik vond het gedurfd aangezien het zondag is. Nog geen 15 min later kreeg ik een koffie voorstel. Topper.




Ervaring van je weet wel met medium Bob   Ervaring van je weet wel met medium Bob   Ervaring van je weet wel geplaatst op 12 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bob  


Ervaringen van bezoekers met medium Bob
  Ervaring met medium Bob
  Beste Bob. Bedankt voor het fijne maar vooral eerlijk gesprek. U bent de enige die het anders zag, ben nog onder de indruk. Zonder iets te vragen begon u meteen te vertellen hoe het allemaal in elkaar zit. U heeft mij ook goed advies gegeven wat mij aan het denken heeft gezet. Vanmiddag weer gebeld met veel vragen en overal antwoord opgekregen. Was heel verhelderend. U bent een heel goed medium en raad ik iedereen aan om u te bellen. Nogmaals bedankt Margaret.




Ervaring van margaret met medium Bob   Ervaring van margaret met medium Bob   Ervaring van margaret geplaatst op 8 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bob  


Ervaringen van bezoekers met medium Bob
  Ervaring met medium Bob
  Bob is een authentieke, sympathiek en gericht helderziende. Neemt waar en geeft direct zijn consult zonder al die gemaskeerde verhalen. Een waar begaafd medium.




Ervaring van K en G met medium Bob   Ervaring van K en G met medium Bob   Ervaring van K en G geplaatst op 6 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bob  


Ervaringen van bezoekers met medium Bob
  Ervaring met medium Bob
  Ik sprak voor de eerste keer met Bob hij zei me die dag krijg je telefoon en het was die dag. het klopte ongelooflijk Bob hoe jij dat kan weten . ik bel je zeker nog terug hoor om raad te vragen.




Ervaring van inge met medium Bob   Ervaring van inge met medium Bob   Ervaring van inge geplaatst op 8 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bob  


Ervaringen van bezoekers met medium Bob
  Ervaring met medium Bob
  Bob, ik ben je zo ontzettend dankbaar. Gelijk de spijker op de kop en je voorspellingen komen steeds weer uit. Ik heb je van de week gesproken, daarna leek er een raam open te gaan en is er een mooi begin gestart van een van je voorspellingen. Ik zie vol vertrouwen dat dit helemaal uit gaat komen.
Ook wat betreft mijn zoontje, ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan en merk al verschil.

Ik bel je binnenkort weer en ga er vanuit dat ik je dan kan zeggen dat het geluk aan mijn zijde loopt ;-).




Ervaring van Leeg hoofd ;-) met medium Bob   Ervaring van Leeg hoofd ;-) met medium Bob   Ervaring van Leeg hoofd ;-) geplaatst op 6 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bob  


Ervaringen van bezoekers met medium Bob
  Ervaring met medium Bob
  Eindelijk iemand op de lijn die je NIET met lange verhalen ophoud die je allemaal al weet. eerlijk geen meeprater.
toppie geloof me echt een aanrader.




Ervaring van Geralda met medium Bob   Ervaring van Geralda met medium Bob   Ervaring van Geralda geplaatst op 9 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bob  


Ervaringen van bezoekers met medium Bob
  Ervaring met medium Bob
  dank je wel Bob voor de wijze raad .ik ga zeker jouw raad opvolgen ., je kan goed mensen invoelen , nogmaals dikke dank u.




Ervaring van gelukkig zieltje met medium Bob   Ervaring van gelukkig zieltje met medium Bob   Ervaring van gelukkig zieltje geplaatst op 13 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bob  


Ervaringen van bezoekers met medium Bob
  Ervaring met medium Bob
  Ik geloofde niet Wat je zei.echter sloeg je de ( spreekwoordelijke)spijker op zn kop. chapeau.




Ervaring van C. met medium Bob   Ervaring van C. met medium Bob   Ervaring van C. geplaatst op 1 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bob  


Ervaringen van bezoekers met medium Bob
  Ervaring met medium Bob
  Heel goede paragnost, Bob ziet onmiddellijk alles wat er speelt. Veel dank.




Ervaring van Anonieme beller met medium Bob   Ervaring van Anonieme beller met medium Bob   Ervaring van Anonieme beller geplaatst op 1 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bob  


Ervaringen van bezoekers met medium Bob
  Ervaring met medium Bob
  Bob windt er geen doekjes om en komt meteen tot de kern. Het was erg kloppend wat je zei over mijn zoon en mijn werk. Ik bel je zeker weer want ik weet dat je juist zit op een no nonsens manier. TopBob.




Ervaring van Sweety met medium Bob   Ervaring van Sweety met medium Bob   Ervaring van Sweety geplaatst op 15 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bob  


Ervaringen van bezoekers met medium Bob
  Ervaring met medium Bob
  Dankje voor je duidelijk reading. hij is een aanrader .




Ervaring van Marianna met medium Bob   Ervaring van Marianna met medium Bob   Ervaring van Marianna geplaatst op 8 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bob  


Ervaringen van bezoekers met medium Bob
  Ervaring met medium Bob
  Ht. Dank . ik had uw op 12:18 gesproken. zo mooi : ).




Ervaring van W warm heart met medium Bob   Ervaring van W warm heart met medium Bob   Ervaring van W warm heart geplaatst op 1 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bob  


Ervaringen van bezoekers met medium Bob
  Ervaring met medium Bob
  BOB is in 1 woord gewoonweg TOP.




Ervaring van Jacq met medium Bob   Ervaring van Jacq met medium Bob   Ervaring van Jacq geplaatst op 30 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bob  


Ervaringen van bezoekers met medium Bob
  Ervaring met medium Bob
  beste bob helaas had ik niet veel beltegoed. u was kort en krachtig zonder enig twijfelen zei u dat het 3 maanden zou duren. zodat hij uit die onveilige situatie was .hoop het. laat u weten. dank veel liefs .je komt zeker niet als zweef teef over maar lekker met beide beentjes op grond.




Ervaring van anja met medium Bob   Ervaring van anja met medium Bob   Ervaring van anja geplaatst op 8 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bob  


Ervaringen van bezoekers met medium Bob
  Ervaring met medium Bob
  Wauw Bob wat wist jij veel over alles , je bent echt super en tot in detail. en vooral heel eerlijk je bent een toppertje hier op de lijn, zoveel informatie die je me wist te vertellen. gr Collega.




Ervaring van Rita met medium Bob   Ervaring van Rita met medium Bob   Ervaring van Rita geplaatst op 7 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bob  


Ervaringen van bezoekers met medium Bob
  Ervaring met medium Bob
  Bob, dank je, kwam direct tot de kern, alles klopt. Je bent hier nieuw maar je verdient zeker meer dan 5 sterren. Ik raad je een ieder aan.




Ervaring van Juan met medium Bob   Ervaring van Juan met medium Bob   Ervaring van Juan geplaatst op 3 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bob  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumtilburg.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumtilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumtilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumtilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden