Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumtilburg.nl


  Mediums paranormale advieslijn in Tilburg.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Sissy
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumtilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Wat een top vrouw, gek als een deur maar recht door zee. Eerlijk ga zo door lieverd. Ik bel jouw snel weer.

Groetjes A.




Ervaring van Angela met medium Sissy   Ervaring van Angela met medium Sissy   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Superbedankt voor uw geruststelling Sissy,

Voel me idd nu wel heel rustig en ook goed om te weten wat de toekomsvooruitzichten op korte termijn zijn,.
U hield mij ook niet onnodig aan de lijn, maar gaf duidelijke antwoorden.
Ik raad iedereen aan om u te contacten.

Nogmaals hartelijk dank Sissy,
Een grote knuffel van mij,

R.




Ervaring van R met medium Sissy   Ervaring van R met medium Sissy   Ervaring van R geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Sissy is snel duidelijk. geeft direct antwoord op al je vragen, houd je niet onnodig lang aan de lijn.




Ervaring van Anoniem met medium Sissy   Ervaring van Anoniem met medium Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  1 Woord een top dame, positief en eerlijk ben benieuwd wie geduld heeft wordt extra beloond ik hou je op de hoogte.

Echt een aanrader.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met medium Sissy   Ervaring van Angela met medium Sissy   Ervaring van Angela geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Net weer met Sissy gesproken, ze weet altijd nog over de vorige gesprekken, is heel snel met antwoorden. blijft bij wat ze ziet, tijd is lastig,we wachten het af, komt goed zei ze. bedankt Sissy.




Ervaring van Y. met medium Sissy   Ervaring van Y. met medium Sissy   Ervaring van Y. geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Zij is echt heel goed. Geen nonsens. Geen lange gesprekken. Straight to the point. Gewoonweg top.




Ervaring van Vrouw met medium Sissy   Ervaring van Vrouw met medium Sissy   Ervaring van Vrouw geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Fijne gesprek gehad met Sissy zo daarnet. Fijne en leuke dame om mee te praten. Zegt hoe het zit en draait er niet om heen. Top dame. Zeker een aanrader .




Ervaring van Stefanie met medium Sissy   Ervaring van Stefanie met medium Sissy   Ervaring van Stefanie geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Sissy, je bent een lieve vrouw , het deed mij enorm goed om met jou te praten , ook dat mijn overleden papa dicht bij mij is ik kreeg tranen in mijn ogen toen je me dat vertelde, ik hoop dat het beter gaat met mijn dochter maar dan moet ze haar best doen op school zoals jij mij vertelde, er voor gaan.
Want ik ben boos op haar 2 jaar verloren aan de unief.
Bedankt sissy voor je steun.
Inge.




Ervaring van inge met medium Sissy   Ervaring van inge met medium Sissy   Ervaring van inge geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Waauw hoe je de persoon in kwestie omschreef bij haar karakter ongelofelijk zonder dat ik het je verteld had. Dus ik vertrouw op je voorspelling dat deze gaat uit komen. Je vertelde ook alles in snel tempo zodat je mij duidelijk niet aan de draai zou houden en je vertelde mij ook rustig te blijven 10 sterren waard.




Ervaring van Sabrina met medium Sissy   Ervaring van Sabrina met medium Sissy   Ervaring van Sabrina geplaatst op 3 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Je bent een geweldige vrouw. Wel geschrokken van bepaalde antwoorden die ik kreeg maar stond er ook niet versteld van gezien de situatie. We houden contact.




Ervaring van Cindy met medium Sissy   Ervaring van Cindy met medium Sissy   Ervaring van Cindy geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Net een heel goede Reading gehad. Voel mij echt opgelucht. Dank je wel voor de wijze woorden.




Ervaring van Rowena met medium Sissy   Ervaring van Rowena met medium Sissy   Ervaring van Rowena geplaatst op 7 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Top Medium. Zegt dingen die ze niet kan weten. Wil jij het ook ervaren? Bel Sissy. Namaste.




Ervaring van A. met medium Sissy   Ervaring van A. met medium Sissy   Ervaring van A. geplaatst op 29 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Deze dame is zeer goed, veel voorspellingen al uitgekomen. Een van de beste op deze lijn. Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Sissy   Ervaring van Anoniem met medium Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Wat ben jij een topper. Met weinig info wist jij mij veel veel te vertellen. Zuiver. Een echte medium. Ook wat geheim was. Dankje voor de verduidelijking.
Tot gauw.




Ervaring van Ch. met medium Sissy   Ervaring van Ch. met medium Sissy   Ervaring van Ch. geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Lieve Sissy, ik bel al een jaar met jou. Wat heb jij mij de afgelopen jaar goed geholpen. Je bent een geweldige medium. Je voorspellingen komen altijd uit. Jij bent meer dan 5 sterren waard. Geweldig mens. Liefs Rubia.




Ervaring van Rubia met medium Sissy   Ervaring van Rubia met medium Sissy   Ervaring van Rubia geplaatst op 14 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Sissy is vanaf de eerste minuut duidelijk in haar uitleg. Ze zegt waar het op staat.
Duidelijk en transparant. Ze is een super medium. Ik kan haar iedereen aanbevelen.




Ervaring van Marie met medium Sissy   Ervaring van Marie met medium Sissy   Ervaring van Marie geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Sissy is to the point. Binnen 'no time' zoveel informatie dat je van haar krijgt is echt ongelooflijk. Alles wat ze tot op heden heeft verteld is al uitgekomen. Je bent TOP en 1 van de beste bij mediums.nl.




Ervaring van anoniem met medium Sissy   Ervaring van anoniem met medium Sissy   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Heel vlotte dame , zeer correct . Fijn gesprek , nu weet ik wat me te wachte staat . Dank je wel Sissy voor je hulp en een luisterend hoor . Groetjes valerie.




Ervaring van Valerie met medium Sissy   Ervaring van Valerie met medium Sissy   Ervaring van Valerie geplaatst op 6 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Na 11 jaar heb ik je gevonden. de meter van mijn dochter Kyra.

Ze zal blij zijn dat ze haar meter teruggevonden heeft.




Ervaring van FEYA met medium Sissy   Ervaring van FEYA met medium Sissy   Ervaring van FEYA geplaatst op 22 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Prachtig en geweldig consult gehad. Deze dame is echt goed. Kan mensen goed lezen en beschrijven zonder informatie. Ben benieuwd naar de uitkomst van de voorspellingen.




Ervaring van Ra met medium Sissy   Ervaring van Ra met medium Sissy   Ervaring van Ra geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Gister met je gesproken voor de eerste keer en ik vind je goed, correct en snel. Houdt je niet onnodig lang aan de lijn en zegt wat ze ziet, positief maar ook negatief. Je hebt er een fan bij, dank je wel, lieve Sissy.




Ervaring van C met medium Sissy   Ervaring van C met medium Sissy   Ervaring van C geplaatst op 2 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  in 1 woord FANTASTISCH. Ik belde je gisteren namiddag omdat ik een uurtje later op controle moest bij de arts van het fod en me wat zorgen maakte over zijn beoordeling. Je zei het komt in orde je zal net met de hakken over de sloot je rechten bekomen. En raad eens wat gebeurde, precies zoals je zei, 1 minuut voor ik het kabinet van de arts verliet zei hij ik geef je nog 1 punt extra zodat ik net in aanmerking kom om te krijgen waar ik recht op heb. Je had 100% gelijk. Je bent super precies in je voorspellingen en een echte aanrader. Hartelijk bedankt en een dikke 10 sterren waard.




Ervaring van Pascale met medium Sissy   Ervaring van Pascale met medium Sissy   Ervaring van Pascale geplaatst op 25 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  In een woord: GEWELDIG.
Dank u voor een fijn/prachtig consult.

Liefs, het meisje dat geen bruiloft wil.




Ervaring van R met medium Sissy   Ervaring van R met medium Sissy   Ervaring van R geplaatst op 21 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Haar voorspellingen komen altijd uit.
Echt een lieverd en of ze een gave heeft? JA JA en nog is JA.




Ervaring van Nunu met medium Sissy   Ervaring van Nunu met medium Sissy   Ervaring van Nunu geplaatst op 6 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Sissy is een fantastische vrouw. helder, duidelijk en correct. Als ik vragen heb bel ik zeker weer.




Ervaring van Suzanne met medium Sissy   Ervaring van Suzanne met medium Sissy   Ervaring van Suzanne geplaatst op 17 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Je bent geweldigggggg. Ik heb al het vertrouwen weer terug. Ik weet dat je voorspellingen uit zullen komen.




Ervaring van Nunu met medium Sissy   Ervaring van Nunu met medium Sissy   Ervaring van Nunu geplaatst op 15 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  wauw wat een consultatie. Mijn jaar is dan mss slecht begonnen maar er komt dus licht aan het eind van de tunnel. Sissy dank je voor de toelichting. ik kijk al uit naar het goede verloop. Dank voor het luisterend oor en de goede raad. groetjes.




Ervaring van Conny met medium Sissy   Ervaring van Conny met medium Sissy   Ervaring van Conny geplaatst op 13 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Lieve sissy, dank je voor je ondersteuning en je ware woorden. je had helemaal gelijk over wat je zei. want het is namelijk zo gebeurt zoals je melde en dit heeft me behoed voor veel ellende .thx.




Ervaring van L met medium Sissy   Ervaring van L met medium Sissy   Ervaring van L geplaatst op 16 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Bedankt lieve sissy .
Voor u mooie voorspelling en deze zijn uitgekomen :-). ben u heel dankbaar .




Ervaring van Anoniem met medium Sissy   Ervaring van Anoniem met medium Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Sissi vertrouw ik helemaal op haar woord. Ze maakt me blij en heeft goede waarnemingen en al 1 voorspelling is uitgekomen. Nu afwachten op de volgende ik wil je aan iedereen aanraden om je eens op te bellen. Topvrouw dat Sissi is. Heel erg dank voor je bemoedigde woorden ze geven mij kracht.

Liefs Vlinder.




Ervaring van Vlinder met medium Sissy   Ervaring van Vlinder met medium Sissy   Ervaring van Vlinder geplaatst op 4 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Lieve Sissy, je bent echt geweldig. Elke keer weer weet je me gerust te stellen en sla je de spijker op de kop. Ik ben je echt dankbaar. Je bent een van de beste en aangenaamste op heel de site. Dikke knuffel.




Ervaring van Mengelmoesje met medium Sissy   Ervaring van Mengelmoesje met medium Sissy   Ervaring van Mengelmoesje geplaatst op 24 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Beste Diddy.
Heb je net gesproken. Je draait er niet omheen. Geweldige lieve vrouw. Laat je weten als het uitkomt.
Gr.




Ervaring van Sita met medium Sissy   Ervaring van Sita met medium Sissy   Ervaring van Sita geplaatst op 22 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Sissy gesproken voor een second opinion gisteren en ze wist alles te bevestigen en ook te beschrijven hoe en wat en wat er gebeurt is . Je tips heb ik gelijk uitgevoerd en hoop dat dit gaat werken . Gr. L.




Ervaring van L met medium Sissy   Ervaring van L met medium Sissy   Ervaring van L geplaatst op 3 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Dank u wel lieve Sissy voor de hele fijne reading. ik hoop Terence snel te zien. zoals u daarnet zei.veel liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Sissy   Ervaring van Nathalie met medium Sissy   Ervaring van Nathalie geplaatst op 3 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Hoi Sissy. Sorry credits waren op de valreep op. Dank je wel. Ik bel je straks nog wel even op.

Groetjes Maarten.




Ervaring van Maarten met medium Sissy   Ervaring van Maarten met medium Sissy   Ervaring van Maarten geplaatst op 15 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumtilburg.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumtilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumtilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumtilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden