Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediumtilburg.nl


  Mediums paranormale advieslijn in Tilburg.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live mediums uit Tilburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediumtilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve Karine,
Gisteren belde ik met de vraag over een toets.
Jij zei ja het lukt wel, alleen is het een beetje moeilijk.
Je had zoals altijd gelijk.
Het was best pittig maar ik heb het gehaald.
Bedankt weer voor je mooie voorspelling.
Liefs
S.




Ervaring van S met medium Karine   Ervaring van S met medium Karine   Ervaring van S geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Wauw sabine jij bent ongelofelijk goed. Zijn al een paar dingen uitgekomen die je voorspeld had dankjewel.




Ervaring van M met medium Sabine   Ervaring van M met medium Sabine   Ervaring van M geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Dank je wel lieve Romyna voor de geruststelling. Qua m'n werk, showdrama, haha je moest er nog om lachen haha, thanxs schat. Gr R.




Ervaring van R met medium Romyna   Ervaring van R met medium Romyna   Ervaring van R geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Shania begon te vertellen, het was vaag in het begin ik kon het niet echt plaatsen. Maar naar mate ze verder vertelde begon er toch me het een en ander duidelijk te worden wat ze bedoelde. Ik vind haar goed, zonder dat ze situaties zei zat ze er toch direct op met wat er speelt momenteel in mijn leven.




Ervaring van vrouwtje met medium Shania   Ervaring van vrouwtje met medium Shania   Ervaring van vrouwtje geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarita
  Ervaring met medium Sarita
  Hoi Sarita. Heb jou zojuist aan de lijn gehad, maar de verbinding verbrak helaas. Mijn fout, excuses hiervoor. Maar wat bijzonder dat je je mij nog herinnerde, terwijl ik nu pas voor een tweede keer belde na toch wel een aantal maanden. Ook kon je je nog dingen herinneren van het eerste gesprek. Heel mooi. Zoals jij het nu vertelde moet het zeker goedkomen. Ik hoop dan ook echt dat het zo uit zal komen. Hartelijk dank en tot een volgende keer. Liefs F .




Ervaring van F met medium Sarita   Ervaring van F met medium Sarita   Ervaring van F geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarita  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Waw Petrus, wat jij allemaal zag ik de kaarten klopte volledig. Je kan goed zien hoe iemand tegenover iemand anders staat. Ook hebt u tijd kunnen duiden. Ik laat u zeker weten als het uitkomt maar eigenijk twijfel ik geen seconde eraan. Wat een aanwinst bent u met een mooie gave. Ook zeer vriendelijke en begripvolle man.




Ervaring van Sar met medium Petrus   Ervaring van Sar met medium Petrus   Ervaring van Sar geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali is een uitblinker hier op de lijn.
zijn voorspellingen komen altijd uit. Hij is heel accuraat en ontzettend eerlijk.
Bedankt voor alles lieverd en tot snel.




Ervaring van Marijke met medium Gazali   Ervaring van Marijke met medium Gazali   Ervaring van Marijke geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne-Fleur
  Ervaring met medium Anne-Fleur
  lieve anne fleur
juist met u gebeld , ben heel blij om met u te praten , er kwamen direct 2 overledenen door mijn oma en zoon zonder ik dat gevraagd had . al wat je vertelde klopte 100procent , heb heel mooie boodschappen gekregen , verder kreeg ik nog een keer bevestiging van wat er komen zal .
jij bentzeker meer dan die 5 sterren waard , je werkt heel zuiver en correct , nogmaals dank en een dikke knuffel .
marina.




Ervaring van marina met medium Anne-Fleur   Ervaring van marina met medium Anne-Fleur   Ervaring van marina geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Dank je wel lieverd, je viel weg en daarna was je in pauze. Je bent spot on en een onwijs lieve vrouw. Super goed met invoelen ik bel je gauw weer dikke kus Lana .




Ervaring van Lana met medium Qikyra   Ervaring van Lana met medium Qikyra   Ervaring van Lana geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna,3 maanden geleden opgebeld. Voorspellingen betreft mijn ex vriend zijn uitgekomen. Je had me voorspelt binnen 3 maanden is de relatie weer. De relatie is er inderdaad weer. Sterke medium. Geniet van je warme vakantie. En tot snel voor het vervolg over een paar dagen probeer ik jou hier te bereiken wanneer je terug bent. Kus An( Roosje).




Ervaring van An met medium Donna   Ervaring van An met medium Donna   Ervaring van An geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  De voorspellingen zijn al vaak uitgekomen. Hij houd je niet onnodig aan de lijn en zegt het rustig en duidelijk. Kort en bondig. Een echte topper en meer als 5 sterren waard. Ik bel je wellicht snel weer.




Ervaring van Sonja met medium Meine   Ervaring van Sonja met medium Meine   Ervaring van Sonja geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Hoi Marie ik wil jou bedanken voor jou steun en voorspellingen waarvan er een aantal zijn uit gekomen. nu nog die ene belangrijke voor mij iedere keer wanneer ik jou spreek krijg ik een soort rust over mij die mij weer vertrouwen geeft. jij ben een top medium maar bovenal een lieve vrouw .groeten edwin.




Ervaring van Edwin met medium Marie   Ervaring van Edwin met medium Marie   Ervaring van Edwin geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Lieve Destiny
Helaas kon ik u niet bedanken, maar ik ben blij dat ik u gesproken heb. Super bedankt voor uw mooie reading . Tot snel.


X
MelS.




Ervaring van MelS met medium Destiny   Ervaring van MelS met medium Destiny   Ervaring van MelS geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sabine vertelde mij dat ik parfum zou krijgen van iemand die het goed wou maken met mij , de volgende dag kreeg ik parfum .
Ik ben benieuwd naar al jou andere voorspellingen die je gedaan hebt .




Ervaring van L met medium Sabine   Ervaring van L met medium Sabine   Ervaring van L geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk is een hele lieve en krachtige vrouw, ze ziet en voelt situaties heel goed aan. tot nu toe heeft ze me heel erg geholpen.




Ervaring van Rabia met medium Anouk   Ervaring van Rabia met medium Anouk   Ervaring van Rabia geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Romyna is super. Hele lieve vrouw.




Ervaring van Linda met medium Romyna   Ervaring van Linda met medium Romyna   Ervaring van Linda geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Dijckje
  Ervaring met medium Dijckje
  beste dijckje ik heb je zojuist weer advies gevraagd wat betreft iemand die speelt met energie. en je bevestigde dit weer eens alles wat je mij hebt verteld klopte dank voor je goede advies en feedback me dank is zeer groot .je bent een schat eerlijk en oprecht A.




Ervaring van anoniem met medium Dijckje   Ervaring van anoniem met medium Dijckje   Ervaring van anoniem geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  hoi gunter had je net aan de lijn en ja hoor je had gelijk. hij antwoorde mij meteen en schreef ik wil je graag, liefs.




Ervaring van loes met medium Gunter   Ervaring van loes met medium Gunter   Ervaring van loes geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Kort en overtuigend. Hij bevestigde wat ik al voelde. Ik vind het wel een aanrader. Je voelt in zijn stem dat hij eerlijk is en echt zegt wat hij voelt .




Ervaring van S met medium Jos   Ervaring van S met medium Jos   Ervaring van S geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Qikyra, is een geweldige vrouw. Alles wat zij vertelt klopt zonder ook maar iets te zeggen.
Qikyra ik wil je hartelijk bedanken, geweldige reading.
Many thanxx. Dikke kus. Tot gauw weer.




Ervaring van Cherida met medium Qikyra   Ervaring van Cherida met medium Qikyra   Ervaring van Cherida geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  kort en krachtig, dank je wel x.




Ervaring van sonja met medium Jos   Ervaring van sonja met medium Jos   Ervaring van sonja geplaatst op 24 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Dank je wel Mari Elena. Je hebt mij wederom enorm geholpen met je wijsheid en inzichten. Tot snel.
Dan.




Ervaring van Dan met medium Mari Elena   Ervaring van Dan met medium Mari Elena   Ervaring van Dan geplaatst op 24 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Lieve Tess, we hebben elkaar deze week meerdere keren gesproken en altijd sta je me vriendelijk te woord en geef je me tips en tools mee om verder te kunnen. Vandaag hoorde ik dat ik de baan heb gekregen, hier feliciteerde je me afgelopen weekend al mee, haha. Goed gezien. Dank.




Ervaring van D. met medium Tess   Ervaring van D. met medium Tess   Ervaring van D. geplaatst op 24 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Shiloh
  Ervaring met medium Shiloh
  Je bent een heel warme dame. Zo blij dat ik jou deze nacht mocht spreken, zal nu heel gelukkig en rustig kunnen slapen. Je voelde ook zowel mezelf als mn partner en de situatie waarin we zitten heel goed aan. Dankjewel ik hou je op de hoogte van je voorspellingen ook op werkvlak. Slaaplekker x.




Ervaring van F. met medium Shiloh   Ervaring van F. met medium Shiloh   Ervaring van F. geplaatst op 24 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina, je bent Toppie. Bedankt voor de steun en de mooie voorspellingen. Je hoort me zeker en vast nog terug. Liefs AS.




Ervaring van Anja Schillemans met medium Nina   Ervaring van Anja Schillemans met medium Nina   Ervaring van Anja Schillemans geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Echt een bijzondere vrouw. Wil je rust en helderheid in zaken bel Anne. Ik bel haar sinds 2 jaar jammer dat ik haar niet eerder opmerkte op deze site. Oprecht, eerlijk, rustgevend, liefdevol, heel heldervoelend. Heb er net gesproken in de 3 min tijd heeft ze me zo fantastisch geholpen. Heb weer wat hoop.




Ervaring van S met medium Anne   Ervaring van S met medium Anne   Ervaring van S geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Hi Yoshua hartelijk bedankt voor uw supergoede legging, u heeft heel veel voor mij bevestigt, zou zo uren met u kunnen praten, had ook een leuke klik met u. U heeft me heel veel leerstof en tips gegeven om me zelf te ontwikkelen in spiritualiteit. Uw compliment om verkering te krijgen en goud in handen vond ik superlieff, dank u wel daarvoor. Ik ga zeker eind juli contact met u opnemen en raad mensen zeker aan om u te bellen. U bent goud waard Yoshua en bovenal u bent super eerlijk, praat niemand naar de mond en heel goed met invoelen. Nogmaals mijn dank is groot.

Een hele fijne avond en tot bellens weer.

Groet,

R.




Ervaring van Reshma met medium Yoshua   Ervaring van Reshma met medium Yoshua   Ervaring van Reshma geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Tancy, je bent gewoon echt geweldig je hebt in alles gelijk. Bel je zeker weer snel op. Dikke knuffel Anja.




Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Hartstikke bedankt lieverd, kon eerst niet begrijpen waarom je tussendoor lachte. Maar doordat je m'n schoonmoeder z'n simpelheid had uitgelegd, ging ik nog met je mee lachen haha. Je bent super goed, hartelijk dank en laat je snel weten wat betreft 't contact en bericht en ga me idd meer op m'n gevoel richten. Juist wat ik vertelde je ook in je kaarten terugzag, eng gewoon haha. A big hug to you, R.




Ervaring van R met medium Exena   Ervaring van R met medium Exena   Ervaring van R geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Ik las vandaag terug wat Anke me ooit voorspeld heeft. Alles is uiteindelijk inderdaad precies zo gegaan op gebied van werk en relatie.




Ervaring van Noor met medium Anke   Ervaring van Noor met medium Anke   Ervaring van Noor geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Bedankt Jos, kort maar duidelijk. Afwachten op een goeie afloop.




Ervaring van Arlette met medium Jos   Ervaring van Arlette met medium Jos   Ervaring van Arlette geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Lieve Qikyra. Wat ben ik onder de indruk van Uw reading geweest. De dingen die U binnen kreeg via mijn oma. Whauww, en zuiver ook nog. Ik hoop dat het allemaal uitkomt wat ze ziet. Zoals ik al zei, U gaat veel dieper in het zien. Ik laat zeker weten als er positief bericht is.




Ervaring van A met medium Qikyra   Ervaring van A met medium Qikyra   Ervaring van A geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Bedankt, je inzichten zijn goud waard en ik heb er al heel veel aan gehad. Ik zou MB aanraden aan iedereen die de waarheid zoekt.




Ervaring van lyndy met medium MB Rhais   Ervaring van lyndy met medium MB Rhais   Ervaring van lyndy geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Hou Yoshua, zonder iets te vertellen wist je meteen te vertellen over mn verleden. Waar de dingen vandaan kwamen. Kreeg vele inzichten van jou. Ook wat me bezig hield en naar de toekomst toe. Hoop dat je voorspelling snel mag uitkomen wat de toekomst betreft. Je bent kei-goed. Een echte topper op de lijn. Sonja.




Ervaring van Sonja met medium Yoshua   Ervaring van Sonja met medium Yoshua   Ervaring van Sonja geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Hoi, belde je net. Betreft mijn relatie, je zij precies zoals het was, en wat er gaat gebeuren, zonder erom heen te draaien. Krachtig en direct, heel blij mee thankx. Bo.




Ervaring van Bo met medium Lilith   Ervaring van Bo met medium Lilith   Ervaring van Bo geplaatst op 22 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediumtilburg.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediumtilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediumtilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediumtilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden